top of page
Travel Apps_edited.jpg

KickstartPro

Boost jouw Online Succes met KickstartPro:

Dé Sleutel tot Professionele Sociale Media!

Over KickstartPro

KickstartPro is jouw toegangspoort tot een professionele start op sociale media en de sleutel tot het zelfstandig beheren van jouw online aanwezigheid. In tegenstelling tot andere diensten op de markt, bieden wij een unieke combinatie van begeleiding en empowerment, speciaal ontworpen voor kleine of startende ondernemingen.

Met KickstartPro krijg je:

 • Professionele Start: Wij zorgen voor een vliegende start door het creëren van een strategisch plan voor jouw sociale media. Geen giswerk meer, maar een duidelijke weg naar succes.

 • Persoonlijke Begeleiding: Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is. Daarom bieden wij gepersonaliseerde begeleiding en oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

 • Do It Yourself Kracht: Ons unieke kenmerk is dat we jou niet achterlaten na de opstart. We empoweren jou met de kennis en tools om jouw sociale media zelfstandig te beheren en groei te realiseren.

 • Exclusiviteit: We bieden slechts een beperkt aantal KickstartPro-pakketten aan. Dit zorgt voor exclusiviteit en een persoonlijke benadering.

 • Resultaten: KickstartPro is gericht op meetbare resultaten, zoals groei in merkbekendheid en klantenwerving.

KickstartPro onderscheidt zich door de combinatie van professionele begeleiding en de kracht van zelfstandigheid. Wij geloven in het delen van onze expertise, zodat jij in staat bent om op lange termijn te groeien en succesvol te zijn op sociale media. Met KickstartPro ben je niet alleen beter zichtbaar; je hebt de tools om je eigen online succesverhaal te schrijven.

Beauty Vlogger
"Ik was sceptisch over investeren in sociale media, maar SMEC heeft alle twijfels weggenomen. Hun aanpak is resultaatgericht en hun ondersteuning na de lancering is ongeëvenaard. We zijn zeer tevreden met de resultaten."
Kalenderpagina's

Hoe KickstartPro werkt:

Dit pakket combineert professionele begeleiding en zelfstandige uitvoering, waardoor jij een vliegende start op sociale media krijgt én de vaardigheden verwerft om je online aanwezigheid zelf te beheren en te laten groeien.

8-14 januari 2024

Kennismaking en behoeftenanalyse

Ons proces begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw bedrijf en specifieke behoeften grondig begrijpen. We willen weten waar je staat op het gebied van sociale media en waar je naartoe wilt. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen. 

15-25 januari 2024

Strategische Planning

Ons team van experts zal een uitgebreide strategische planning opstellen op basis van jouw doelen en doelgroep. Dit omvat contentstrategie, berichtplanning, doelgroepanalyse en hashtagonderzoek. 

26 -29 januari 2024

Professionele Contentcreatie & Optimalisatie

In de laatste week van januari ontvang je jouw plan van professionele contentcreatie & optimalisatie van je profiel. We creëren kwalitatieve, aantrekkelijke content die past bij jouw merk en doelen voor 1 maand. Dit omvat voorgemaakte berichten die jouw online aanwezigheid onmiddellijk een boost geven. We optimaliseren daarnaast ook jouw Instagram biografie en highlights, zodat ze indruk maken op bezoekers en duidelijk je merkwaarden communiceren.

Februari 2024

Kennisoverdracht

Hier onderscheidt KickstartPro zich. We leren je hoe je onze strategie en content kunt beheren en aanpassen voor langdurig succes. Onze missie is om jou zelfstandig te laten groeien op sociale media. We voorzien je van templates voor Instagram-berichten en -verhalen, evenals richtlijnen voor effectief gebruik. In februari plannen we de kennisoverdracht in en leggen we je glashelder uit hoe jij vanaf maart zelf verder aan de slag kan met je sociale media!

Follow-up

Evaluatie zelfstandig beheer

Na de lancering van jouw KickstartPro-pakket bieden we twee opvolggesprekken om te evalueren hoe goed je zelfstandig je sociale media beheert. Tijdens deze gesprekken bespreken we jouw prestaties en resultaten, en we luisteren naar eventuele uitdagingen waar je mee te maken hebt gehad.

Tips & Suggesties

Onze experts bieden tips en suggesties om jouw strategie te verfijnen en te optimaliseren. We delen best practices en aanbevelingen om jouw sociale media-inspanningen naar een hoger niveau te tillen.

Aanpassing & Bijsturing

Als blijkt dat er aanpassingen of bijsturing nodig zijn in jouw sociale mediastrategie, helpen we je om deze veranderingen door te voeren. We staan je bij in het aanpassen van je content, hashtags en strategie om betere resultaten te behalen.

Creatief werk

KickstartPro

 • Een grondige strategische planning voor jouw sociale media, afgestemd op jouw specifieke doelen en doelgroep.

 • Professioneel ontworpen en voorgemaakte content, inclusief 1 maand aan berichten (3 per week) om jouw online aanwezigheid meteen een vliegende start te geven.

 • Optimalisatie van jouw Instagram biografie en highlights om indruk te maken op bezoekers en jouw merkverhaal te communiceren.

 • Een diepgaand hashtagonderzoek om jouw berichten te versterken en de zichtbaarheid te vergroten.

 • Templates voor Instagram-berichten en -verhalen om je te helpen met consistente en aantrekkelijke content.

 • Persoonlijke kennisoverdracht om jou te empoweren en in staat te stellen jouw sociale media op lange termijn zelfstandig te beheren.

 • Een grondige strategische planning voor jouw sociale media, afgestemd op jouw specifieke doelen en doelgroep.

 • Professioneel ontworpen en voorgemaakte content, inclusief 1 maand aan berichten (3 per week) om jouw online aanwezigheid meteen een vliegende start te geven.

 • Optimalisatie van jouw Instagram biografie en highlights om indruk te maken op bezoekers en jouw merkverhaal te communiceren.

 • Een diepgaand hashtagonderzoek om jouw berichten te versterken en de zichtbaarheid te vergroten.

 • Templates voor Instagram-berichten en -verhalen om je te helpen met consistente en aantrekkelijke content.

 • Persoonlijke kennisoverdracht om jou te empoweren en in staat te stellen jouw sociale media op lange termijn zelfstandig te beheren.

 • Opvolging en Ondersteuning: Na de lancering van jouw KickstartPro-pakket bieden we 2 opvolggesprekken en eventuele aanvullende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor blijft en de resultaten blijft behalen.

Voeg de Follow-Up toe als bonus bij het afrekenen!

KickstartPro + Follow-up

We willen dat elke klant van KickstartPro een uitzonderlijke ervaring heeft. Daarom hebben we besloten om slechts 10 van deze exclusieve pakketten beschikbaar te stellen. Dit zorgt voor een persoonlijke en toegewijde aanpak, waardoor je de aandacht en ondersteuning krijgt die je verdient.

 • Wat onderscheidt KickstartPro van andere sociale media diensten?
  KickstartPro biedt een unieke combinatie van professionele begeleiding en empowerment. We geven je niet alleen een vliegende start, maar leren je ook hoe je zelfstandig succesvol kunt zijn op sociale media.
 • Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met KickstartPro?
  Je kunt al op korte termijn resultaten verwachten, zoals een verbeterde aanwezigheid en beter bereik. Op lange termijn zal je merkbekendheid en klantenwerving toenemen.
 • Moet ik veel ervaring hebben met sociale media om van dit pakket te profiteren?
  Nee, ons pakket is ontworpen voor kleine ondernemingen met verschillende niveaus van ervaring. We passen onze begeleiding aan jouw behoeften aan.
 • Wat gebeurt er na het afronden van het KickstartPro-pakket?
  We bieden opvolggesprekken en aanvullende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je succesvol blijft en je doelen bereikt. We zijn er om vragen te beantwoorden en aanpassingen door te voeren.
 • Is er een beperkte beschikbaarheid van KickstartPro-pakketten?
  Ja, we bieden slechts 10 exclusieve pakketten aan om ervoor te zorgen dat elke klant de aandacht krijgt die ze verdienen. Wees er snel bij om jouw plek te reserveren!
 • Kan ik het KickstartPro-pakket aanpassen aan mijn specifieke behoeften?
  Absoluut! We passen onze strategie aan jouw specifieke doelen en behoeften aan. Jouw succes is onze prioriteit.

Ben je klaar om jouw sociale media naar nieuwe hoogten te brengen? Grijp deze unieke kans en meld je nu aan voor het KickstartPro-pakket! Maar wees er snel bij, want met slechts 10 beschikbare pakketten zijn deze exclusieve mogelijkheden beperkt.

Waarom KickstartPro?

Wij begrijpen dat kleine en startende ondernemingen unieke uitdagingen hebben, en daarom hebben we een pakket gecreëerd dat jou niet alleen een professionele start geeft, maar je ook de sleutels tot zelfstandig succes geeft.

 

Onze aanpak combineert begeleiding, empowerment en meetbare resultaten, waardoor je kunt opvallen, klanten kunt aantrekken en een krachtige online aanwezigheid kunt opbouwen.

 

Vertrouw op KickstartPro om jouw merk te lanceren en te laten groeien.

Het is meer dan een dienst; het is jouw partner in succes op sociale media.

bottom of page