top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBouw Jouw Imperium SMEC Comm. V.

Trend alert: Instagram introduceert de sticker 'Jouw Beurt'!

Vanaf dit moment kunnen gebruikers van Instagram een contentketen starten in Stories en erop reageren via de 'Jouw Beurt' sticker. Zo kan jij reageren op een verhaal van iemand anders met jouw eigen verhaal naar aanleiding van een thema of een bepaald onderwerp.


Instagram wil via deze weg gebruikers de mogelijkheid geven om interesses te delen en samen te werken. Uiteindelijk vormen al deze Stories een contentketen waarbij elke gebruiker zijn eigen Story toevoegt. Als jij een openbaar profiel hebt, zien andere Instagramgebruikers je verhaal en kunnen erop reageren zonder jou te volgen.


Hoe kan de sticker jou vooruithelpen?


De 'Jouw Beurt' sticker kan je heel goed inzetten voor je marketing. Het is een manier om meer mensen te ontdekken om te volgen. Zodra iemand op je sticker klikt in jouw verhaal, kan die persoon zien wie er al heeft deel genomen aan jouw thread. Zij kunnen ook andere verhalen bekijken en er vervolgens op reageren. Op deze manier zet jij jouw profiel in de spotlight en je volgers dat van hen. Handig toch!


Ben jij een kapper? Wel, vraag dan bijvoorbeeld aan je volgers om een 'net-van-de-kapper-look' te tonen. Heb jij een bloemenwinkel? Laat je volgers dan de bloemetjes in hun huis delen. Wees creatief!


Probeer het eens uit!
181 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page